Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI REVOLTĂTOARE Trupele speciale au fost ATACATE la o intervenție: Agent rănit de o cărămidă, 'mascații' au ripostat cu grenade și gaze lacrimogene

politisti atacati ialomita

Scene incredibile s-au petrecut, marți, în localitatea ialomițiană Fetești, acolo un de două familii de romi s-au războit în plină stradă.

Scandalul a plecat de la faptul că membrul uneia dintre familii a călcat cu mașina câinele rivalilor. De aici și până la un adevărat război cu pietre, răngi și alte obiecte nu a fost decât un pas.

Trupele speciale de la Poliție și Jandarmerie care au intervenit la fața locului au fost prinse la mijloc și, cu greu, au putut să-i despartă pe scandalagii. Romii au tras de polițiști și i-au atacat cu tot felul de lucruri în aceștia, unul dintre agenți chiar fiind lovit de o cărămidă. La un moment dat, pentru că spiritele erau încinse, trupele speciale au folosit o grenadă și gaze lacrimogene pentru a putea pune capăt scandalului.

Citește și: Dan Barna susținere COVÂRȘITOARE în USR: rămâne președinte al partidului

"La data de 19 noiembrie a.c. Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în municipiul Fetești este un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au intervenit cu promptitudine pentru a restabili ordinea și liniștea publică.

În momentul intervenției polițiștilor, persoanele implicate în scandal se manifestau violent, aruncând cu pietre și sticle unele în altele, pentru aplanarea conflictului fiind folosite spray-uri iritant lacrimogene și grenade cu gaze iritant lacrimogene și acustice.

Un bărbat de 34 de ani a fost rănit în urma altercației, acesta declarând polițiștilor că a fost lovit cu o bâtă de un alt bărbat, tot de 34 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate", a precizat Poliția Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.