Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini SCANDALOASE: Un cunoscut artist și fiul său au fost BĂTUȚI de niște tineri - VIDEO

scandal

Interpretul de muzică uşoară Ciri Mayer din Craiova şi fiul acestuia au fost bătuţi marţi după-amiază în centrul Craiovei, într-o altercaţie pe care au avut-o cu doi tineri, generată de neînţelegerea pentru ocuparea unui loc de parcare.

Între cei doi tineri şi Ciri Mayer a izbucnit un conflict spontan pe motiv că acesta şi-ar fi parcat maşina pe locul pe care Alexandra Napu, de 18 ani din Craiova, şi prietenul acesteia, Vicot Goga, de 30 de ani din Filiaşi, l-ar fi văzut liber pentru a-şi parca ei maşina. Potrivit IPJ Dolj, conflictul a escaladat, de la injurii până la aplicarea de lovituri, motiv pentru care oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz.

Citește și: Băsescu, IRONII la adresa lui Geoană în cazul comisiei de anchetă: 'Ce NEBUNIE ar fi pe Mihaela'

"Este vorba de o altercaţie care a avut loc pe strada A.I. Cuza, în centrul Craiovei, şi care a pornit de la o neînţelegere pe un loc de parcare. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie, iar cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că între acestea a izbucnit un conflict spontan generat de ocuparea unui loc de parcare, care a escaladat de la proferarea de injurii şi cuvinte jignitoare până la aplicarea de lovituri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de loviri alte violenţe", a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit martorilor, cei doi tineri, precum şi mama fetei, care a ajuns la faţa locului, au fost agresivi nu numai cu interpretul Ciri Mayer şi cu fiul acestuia, dar şi cu ziariştii care au filmat incidentul.

"Mama fetei, care a ajuns la faţa locului, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea nu numai domnului Ciri Mayer şi fiului acestuia, ci şi ziariştilor care filmau. Femeia era foarte agresivă", a afirmat unul dintre martori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.