Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI SFÂȘIETOARE Momentul în care familia polițistului împușcat ajunge la locul crimei - VIDEO

Politia, scandal, Timiș

Familia polițistului din Timiș, care a fost ucis de un fugar, a avut un șoc când a venit la locul crimei. Într-o filmare postată pe rețelele de socializare se poate vedea disperarea familiei la aflarea veștii că nu-l vor mai avea alături pe Cristian Amariei. Femeia care se aude cum plânge este chiar soția fostului polițist.

Citește și:  Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș: 'Fără veste antiglonț și cu pistoale din 1974 nu putem lupta cu infractorii'

Colegii polițistului împușcat au calmat cu greu familia și i-au rugat să se îndepărteze de la locul faptei pentru a efectua investigații.

La mai bine de cinci ore de la crimă făptașul nu a fost prins. Sute de politisti și jandarmi au pornit în căutarea acestuia. Oamenii legii au descoperit pete proaspete de sânge într-un cimitir din zonă. E posibil ca fugarul, rănit intr-un schimb de focuri, să se fi refugiat în împrejurimi. Au fost adusi caini dresati sa ia urma, dispozitive cu termoviziune, o drona si un elicopter.

Citește și: Traian Berbeceanu, ATAC la Carmen Dan, după ce un polițist a fost UCIS în misiune: 'Gest care nu mai folosește nimănui, doamnă ministru...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.