Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini șocante cu fosta iubită a lui Nicolae Guță: așa arată, după ce a fost bătută cu ciocanul/ Video

dana roba

Fosta iubită a cântărețului de manele Nicolae Guță, Dana Roba, a fost dusă în stare gravă în spital, după ce fost bătutăt cu ciocanul de actualul soț.

Imaginile cu Dana Roba sunt absolut șocante. Femeia a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, iar medicii îi dădeau șanse foarte mici de supraviețuire.

”Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte. A fost prima dată când m-am uitat și nu-mi vine să cred că sunt eu. Consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață.

Nu vreau să mă întâlnesc cu el, nu vreau să-l văd. Cred că legea își va face treaba. Nu meritam să fiu bătută, nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva.

Toți medicii erau 100% convinși că mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar nu am nicio șansă să scap cu viață.”, a spus Dana Roba.

Soțul violent a fost reținut de polițiști

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut inițial pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violențe, iar ulterior, magistrații de la Judecătoria Timișoara au decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Femeia este fosta iubită a lui Nicolae Guță și  a anunțat, cu mai mulți ani în urmă, că renunță la viața tumultoasă din showbiz, și că s-a decis să urmeze calea credinței.

Victima și actualul ei soț au împreună două fete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.