Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini şocante din Covasna: Un bărbat a fost atacat de urs în propria grădină/ FOTO

stirileprotv.ro
urs brun

Un bărbat din Zagon a fost rănit după ce a fost atacat de urs în grădina din spatele casei sale din satul Zagon, potrivit primelor informații de la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Covasna.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe.

„S-a sunat la 112, s-a deplasat acolo un echipaj de jandarmi, mai multe nu știm deocamdată. E cooperant, din ce am înțeles și ar fi rănit la cap, din primele informații”, a spus directorul APM Covasna, Gheorghe Neagu, potrivit covasnamedia.ro.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), apelul a venit în jurul orei 11:20. „Bărbatul a fost transportat la UPU Sfântu Gheorghe. Era stabil hemodimanic și respirator, cooperant, prezenta traumatism cranio-cerebral, cu părți zdrobite multiple în zona occipitală”, ne-a declarat Cristian Cimpoi.

Primarul din Zagon, Kiss Augustin, a declarat pentru Observatorul de Covasna, că atacul  a avut loc într-o grădină de la marginea localității. Bărbatul a avut asupra lui un topor, cu care s-a apărat de atacul ursoaicei, care era împreună cu doi pui.

La 11 și 20 de minute a fost atacat un cetățean, în vârstă de parcă 54 de ani. Din fericire, a avut un cățel cu dânsul și a avut un topor în mână. Dacă nu avea toporul în mână și nu putea să îl bage în gură la urs, cred că îl omora. (...) Ursul era cu doi pui. L-a atacat în zona capului și l-a mușcat și la spate. (...) După ce a plecat ursul, a venit până acasă pe picioare, sângerând”, ne-a declarat luni primarul.

Acesta a spus și că atacul a avut loc într-o grădină aflată la marginea localității, aproape de sat, dar nu în interiorul acestuia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.