Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini șocante! Ilan Laufer a postat fotografii cu copiii răniți după accidentul în care a fost implicat cu toată familia / Foto

Facebook
Ilan Laufer

Imagini șocante! Ilan Laufer a postat fotografii cu copiii răniți după accidentul în care a fost implicat cu toată familia

Fostul ministru Ilan Laufer a postat, pe pagina sa de socializare, după accidentul în care a fost implicat cu toată familia, fotografii de pe patul de spital cu copiii și a transmis un mesaj.

"Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si pentru rugaciunile directionate catre sanatatea familiei mele, au contat enorm!

Azi am primit o veste extraordinara de la doctori, Nathaniel se afla in afara oricarui pericol. Mititelul a fost cel mai rau accidentat dintre noi toti, a suferit fracturi la nivelul fetei si lovituri grave la cap.

Noi am “scapat” cu sternul si cateva coaste fisurate si contuzionate, lovituri la maini si la picioare, dar suntem cat se poate de ok, dupa un asemenea accident.

Multumesc personalului de pe ambulanta si celor din spital care au grija de mine si de familia mea. Voua va multumesc inca o data ca imi sunteti alaturi!", a scris Ilan Laufer.

Accidentul a avut loc sâmbătă în Câmpina

Fostul ministru Ilan Laufer, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor au fost răniţi într-un accident rutier produs în municipiul Câmpina. Conform Poliţiei Prahova, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în municipiu, pe Bulevardul Carol I.

"Din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile, ulterior, intrând în coliziune şi cu autoturismul mai sus menţionat, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani", arată sursa citată. În urma accidentului rutier, au fost răniţi şoferul în vârstă de 40 de ani, pasagera dreapta-faţă, în vârstă de 42 de ani, şi doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.