Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini SPECTACULOASE cu Vladimir Putin: Unde a sărbătorit Crăciunul președintele Rusiei - VIDEO

Business Insider
putin, casual

Preşedintele rus Vladimir Putin a sărbătorit, sâmbătă seară, Crăciunul pe rit vechi, el fiind prezent la slujba religioasă la o biserică din Sankt Petersburg, unde a fost botezat tatăl său, a anunţat Kremlinul, informează AFP.

"Această sărbătoare aduce fericire şi speranţă miilor de credincioşi şi ne trimite la surse spirituale, precum şi la tradiţii originale şi uneşte popoarele în jurul valoriloe creştine eterne ale ţării noastre", a declarat Putin, conform comunicatului de la Kremlin, conform News.ro.

Citește și: TENSIUNI IMENSE la înălțime, între SUA și Rusia: Avioane americane au interceptat aeronave rusești deasupra Mării Baltice - VIDEO

El a adus un omagiu şi "acţiunii dezinteresate a bisericii ortodoze ruse şi a altor confesiuni creştine în menţinerea păcii civile şi a armoniei în ţară".

Putin a fost prezent la o biserică din secolul al 18-lea, unde a fost botezat şi tatăl său. El a oferit bisericii o icoană din secolul 19 la încheierea slujbei.

Patriarhul Kiril, şeful bisericii ortodoxe ruse, a sărbătorit Crăciunul la Moscova, la sluba sa fiind prezent şi premierul Dmitri Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.