Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini TERIBILE de la un incendiu de proporții - Sute de animale au fost arse de vii - VIDEO

Un incendiu de proporţii a cuprins, luni, o gospodărie si o microfermă din localitatea Lopătari, judeţul Buzău. Până acum au murit peste 250 de oi, dar si patru vaci şi un cal, iar pompierii continuă intervenţia, incendiul nefiind încă lichidat, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Buzău, pompierii au fost solicitaţi, luni după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă şi un adăpost animale din localitatea Jariştea, comuna Lopătari.

La faţa locului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială de transport şi o autoşenilată.

Autospecialele au ajuns la circa 3 kilometri de zona de manifestare a incendiului, deplasarea făcându-se de acolo pe jos.

În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la locuinţă, pe aproximativ 300 de metri pătraţi, la un adăpost animale, pe aproximativ 350 metri pătraţi, şi la circa 15 tone furaje.

Citește și: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

În urma incendiului, au murit deja 250 de oi, patru vaci şi un cal, fiind salvate aproximativ 100 de oi. Popierii intervin în continuare, incendiul nefiind încă lichidat.

Pompierii din judeţul Buzău se confruntă în această perioadă cu un val de incendii, majoritatea de vegetaţie uscată, după ce gospodarii îşi curăţă terenurile, iar focul scapă de sub control din cauza vântului puternic.

De la începutul anului, s-a înregistrat acelaşi număr de incendii de vegetaţie uscată ca pe tot parcursul anului trecut.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.