Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI TERIBILE Motorul unui avion a explodat, după decolare: Oamenii s-au trezit cu bucăți din aeronavă prin case

Bucăţi din carcasa motorului unui avion Boeing 777-200 al United Airlines au căzut, sâmbătă, într-o zonă rezidenţială de la suburbia oraşului Denver, după o explozie care a avut loc la scurt timp după decolare, relatează AP.

Avionul a aterizat în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit, potrivit autorităţilor, scrie news.ro.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Administraţia Federală pentru Aviaţie a anunţat că avionul a revenit pe Aeroportul Internaţional Denver după ce a avut o problemă majoră la motorul drept la scurt timp după decolare. Aeronava avea ca destinaţie Honolulu.

United Airlines a precizat că în avion se aflau 231 de pasageri şi zece membri ai echipajului. Toţi pasagerii au primit locuri în următorul zbor către Hawaii.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

În social media au apărut imagini cu bucăţi circulare de carcasă şi cu alte fragmente căzute într-o zonă rezidenţială aflată la aproximativ 40 de kilometri nord de Denver.

De asemenea, au fost postate pe Twitter şi filmuleţe, făcute atât din avion cât şi de la nivelul solului.

Citește și: CTP: ‘Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Este finanțist și stăpânește această meserie’

Pasagerii au povestit că avionul era aproape la altitudinea de croazieră şi comandantul aeronavei făcea un anunţ în momentul în care a avut loc o explozie puternică, însoţită de o lumină puternică.

“Avionul a început să se zguduie violent, am pierdut altitudine şi avionul a început să coboare. Iniţial, am crezut că s-a terminat. Am crezut că ne prăbuşim”, a declarat David Delucia. El şi soţia sa şi-au scos din genţi portofelele în care se aflau permisele de conducere şi şi le-au pus în buzunare.

Citește și: Miron Cozma, despre protestele din Valea Jiului: ‘Acești oameni riscă să își piardă viața din cauza condițiilor precare. Mi-ar plăcea ca președintele Iohannis să se ducă în mină să lucreze el acolo 8 ore’

“Dacă ne prăbuşeam, puteam fi identificaţi”, a explicat Delucia. John Cox, expert în siguranţa în aviaţie, a declarat că deşi aspectul unui motor în flăcări sperie, majoritatea acestor incidente nu se soldează cu pierderi de vieţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.