Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imnul Ucrainei va fi difuzat înaintea meciurilor de acasă ale echipei Ottawa Senators (NHL)

https://seasonsport.ro/
hochei

Imnul naţional al Ucrainei va fi difuzat înaintea tuturor meciurilor de pe teren propriu ale echipei Ottawa Senators, până la finalul actualei ediţii a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), a anunţat patronul francizei din capitala Canadei, Eugene Melnyk, citat de Reuters.

Omul de afaceri canadian a precizat, totodată, că Senators va organiza şi o loterie destinată susţinerii organizaţiilor care oferă ajutor umanitar şi asistenţă medicală Ucrainei şi va utiliza propria arenă drept punct de colectare pentru donaţii.

"Astăzi suntem cu toţii ucraineni", a scris Melnyk, ai cărui părinţi sunt originari din Ucraina, într-o reclamă publicată pe o pagină întreagă în două ziare din Ottawa şi publicată de echipa canadiană pe reţelele de socializare.

"Atacul neprovocat şi măcelul care a urmat, inutila distrugere umană, economică şi socială a unei ţări suverane este de nedescris şi inacceptabilă într-o lume civilizată. Şi, în timp ce imaginile din Ucraina arată curaj şi rezistenţă, ei strigă de asemenea după ajutor", se mai arată în mesaj.

Rusia a descris acţiunile sale din Ucraina drept o "operaţiune specială" care nu este menită să ocupe teritoriul, ci să distrugă capabilităţile militare ale ţării vecine şi să-i captureze pe cei pe care îi consideră "naţionalişti periculoşi".

Liga nord-americană de hochei şi-a suspendat în această săptămână relaţiile cu partenerii săi de afaceri din Rusia şi a anunţat că nu va mai lua în considerare această ţară ca locaţie pentru viitoare competiţii care implică NHL, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.