Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Impact dur la 130 de km/oră - O mașină de poliție aflată în misiune, lovită de un șofer care nu a acordat prioritate

O autospecială a IPJ Galaţi, aflată în urmărirea unui şofer care se deplasa cu o viteză de 130 km/h, joi seară, pe DJ 251 - între localităţile Schela şi Slobozia Conachi, a fost lovită de un autovehicul care nu i-a acordat prioritate, informează IPJ Galaţi.

"Pe DJ 251 - între localităţile Schela şi Slobozia Conachi, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Galaţi efectua activităţi de supraveghere a traficului rutier, cu aparatul radar în funcţiune. La un moment dat aparatul radar a surprins un autovehicul care se deplasa din sens opus cu o viteză de 130 km/h, pe o porţiune de drum cu limită de 90 km/h, fapt pentru care poliţiştii au pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, în vederea opririi autovehiculului respectiv. În momentul în care autospeciala de poliţie a efectuat manevra de întoarcere pentru a trece la urmărirea autovehiculului, aceasta a fost lovită de un autoturism înmatriculat în judeţul Vrancea, condus de un bărbat de 46 din comuna Pechea, care circula din sens opus şi care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către poliţist, prin balansarea braţului în plan orizontal", potrivit IPJ Galaţi, notează Agerpres.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate, iar conducătorul autoturismului din Vrancea şi pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 ani, au fost răniţi.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.