Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impact violent pe DN24: Două persoane au ajuns în stare gravă la spital în urma coliziunii violente dintre două autoturisme

news.ro
accident teleorman

Un autoturism înmatriculat în judeţul Brăila a căzut, joi după-amiază, într-un canal de acumulare de pe marginea DN 24, după ce conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o altă maşină, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în autoturism se aflau cinci persoane, printre care şi un copil în vârstă de 9 ani, iar două dintre acestea au fost transportaţi la spital.

"În accident au fost implicate două autoturisme. În timp ce o maşină, în care se aflau şoferul şi un pasager, încerca să pătrundă în curtea unui restaurant, cel de-al doilea autoturism a intrat în depăşirea mai multor maşini şi a intrat în coliziune cu primul autoturism. În urma impactului, cel de al doilea autoturism a fost proiectat într-un şanţ de acumulare. În maşină erau conducătorul auto de 67 de ani şi concubina acestuia, o femeie de 54 de ani şi o familie, soţ şi soţie, cu un copil de 9 ani, toţi cu domiciliul în judeţul Brăila. În urma evenimentului rutier, şoferul şi concubina acestuia au fost transportaţi la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Şoferii ambelor autoturisme implicate au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Pe numele conducătorului auto din Brăila a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.