Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Împăratul` Mihail Vlasov primește sentința

libertatea.ro
mihail vlasov

Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României își așteaptă sentința în primul dosar de corupție în care este implicat, anunță stirileprotv.ro.

Mihail Vlasov ar putea fi condamnat pentru ca a incercat sa mituiasca un deputat ca sa promoveze in interesul sau o lege prin care activitatea Registrului Comertului ar fi trebuit sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert si Industrie. In schimb, parlamentarul Mircea Grosaru ar fi urmat sa primeasca statut de membru al Camerei de Arbitraj International, cu toate avantajele pecuniare implicate de aceasta functie.

De asemenea, potrivit Agerpres, Vlasov ar fi incercat sa influenteze mai multi parlamentari - Alina Gorghiu, recent audiata ca martor la DNA, , Florin Iordache, si Aurel Vainer - in vederea semnarii si sustinerii proiectului de lege.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti trebuie sa dea publicitatii sentinta luni. La cei 73 de ani, Vlasov e judecat pentru dare de mita in acest dosar, iar intr-un altul a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare sub acuzatia de trafic de influenta: ar fi cerut un milion de euro ca sa intervina la nivelul Curtii de Arbitraj International, unde chiar fiica sa era arbitru international, pentru a ajuta o companie sa recupereze anumite prejudicii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.