Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impetum Group care unește companiile care activează în piața de insolvență sub un capital total de 40 de milioane de euro

insolventa

Fondatorii CITR, ROCA și ROCA X au lansat, joi, Impetum Group care unește companiile care activează în piața de insolvență sub un capital total de 40 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

„Prin reunirea brandurilor CITR, ROCA și ROCA X și generarea de sinergii, Impetum Group va impacta mai mult decât suma companiilor și astfel vom reuși să contribuim în mod real la consolidarea economiei românești”, a declarat Andrei Cionca, CEO Impetum Group și fondator CITR, ROCA și ROCA X.

Impetum Group are în prezent un capital de 40 de milioane de euro prin companiile sale, valoare pe care își propune să o tripleze în următorii 5 ani.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

Cele trei branduri reunite sub identitatea noului grup își vor păstra profilurile de activitate distincte, adresând și oferind soluții pentru nevoi de business complementare, din zonele de startup, scale-up și distress.

Grupul înseamnă activează prin 4 piloni: 2 pentru investiții, 1 pentru management și 1 pentru servicii, este format din 160 de specialiști, dintre care 35 de manageri seniori; a adminstrat un patrimoniu de 650 de milioane Euro și are 10 filiale în țară și un birou internațional, în Cipru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.