Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Implicată într-un SCANDAL din cauza fiului său, o liberală a fost OBLIGATĂ de Ludovic Orban SĂ DEMISIONEZE

tvrnews.ro
ludovic orban

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a demisionat marţi din funcţie în urma scandalului privind includerea fiului ei pe lista beneficiarilor de locuinţe ANL, a anunţat într-o conferinţă de presă viceprimarul Adrian Albu, care este şi preşedinte al filialei judeţene a PNL.

Adrian Albu a precizat că Doina Feher a demisionat şi din funcţia de consilier local, dar şi din cea de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Satu Mare, după ce conducerea partidului s-a implicat, informează agerpres.ro.

Citește și: Dezastru pentru Opoziție! Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, dinamitată! (surse)

"Doamna viceprimar a luat decizia, evident sfătuită sau în consultare cu conducerea chiar centrală a partidului, de a demisiona din funcţia de viceprimar, consilier local şi dânsa mai era şi preşedinte al organizaţiei municipale. Cu toţii regretăm situaţia creată. Noi nu am fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat. În momentul în care am înaintat, am semnat acel proiect de hotărâre, nu a consultat lista, că are multe poziţii, şi nu ştiam de prezenţa anumitor persoane pe listă, inclusiv a doamnei Feher", a declarat Albu.

El a spus că în calitate de viceprimar care a iniţiat proiectul privind aprobarea listei pentru beneficiarii de locuinţe ANL îşi reproşează faptul că nu a avut timp să studieze documentaţia.

Citește și: EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în ‘dovada’ prezentată de USR-ist

PSD Satu Mare a solicitat, printr-un comunicat de presă, demisia viceprimarilor PNL ai municipiului Satu Mare, motivând că ar fi în conflict de interese după ce au aprobat introducerea pe lista priorităţilor ANL a fiului unuia dintre ei. Ulterior, Doina Feher a anunţat pe contul de Facebook că fiul ei şi-a retras dosarul pentru locuinţa ANL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.