Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Important primar PNL, preocupat de gunoaie nu de candidatura

primar

Un important primar PNL, care ar putea aduce o victorie partidului in municipiul pe care il conduce se arata preocupat de problemele orasului, printre care se numara si cea a gunoaielor, si mai putin de o eventuala candidatura.

Este vorba de Emil Boc, edilul municipiului Cluj, care considera 'caraghios' sa se preocupe deja de candidatura, cand orasul are probleme stringente

"Nu am luat nicio decizie în acest sens (candidatura la un nou mandat de primar - n.r.), pentru că, pentru mine, în acest moment, cele mai importante probleme pe care le am sunt cele legate de rezolvarea problemelor presante şi stringente ale oraşului. Şi mă refer la problema rezolvării gunoaielor pe termen mediu sau cea a gestionării celor 150 de milioane de euro, proiecte europene în derulare. Aceste lucruri mă preocupă în momentul de faţă. Ar fi caraghios ca, în momentul în care ai problema gunoaielor atât de stringentă, pe tine să te preocupe mandate şi candidaturi. Cred că pe cetăţeni îi interesează în primul rând să vadă că au gunoaiele ridicate de la uşă, asta îi interesează pe clujeni şi nu ce va face un primar peste un an", a spus Boc intr-o conferinta de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.