Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impresarul care a desfigurat-o pe Alexandra Stan a fost condamnat la închisoare

ciocanel judecator

A fost unul dintre scandalurile care au 'ţinut' primele pagini ale ziarelor, dar şi televiziunile în breaking news. În 2013, impresarul Marcel Prodan a agresat-o pe cântăreaţa Alexandra Stan. Cantareata a fost internata in spital cu vanatai dupa ce a fost lovita de mai multe ori de catre Marcel Prodan, care in acea perioada era managerul solistei.

Citeşte şi: Ce a aflat Traian Băsescu despre Sevil Shhaideh: Mesajul care poate arunca totul în aer

Acum justiţia a decis pedeapsa pentru agresor. Marcel Prodan ramane cu condamnarea de sapte luni de inchisoare cu suspendare primita la inceputul anului din partea Judecatoriei Constanta pentru ca a agresat-o pe cantareata. Curtea de Apel a majorat insa daunele morale de la 10.000 la 25.000 de euro, obligandu-l, totodata, pe Prodan sa achite cheltuielile de judecata catre cantareata pe care a manageriat-o, in valoare de 3.000 de lei, decizia fiind definitiva, scrie news.ro.

Citeşte şi: Doliu în lumea fotbalului: Un fost mare jucător a încetat din viaţă

Curtea de Apel Constanta a decis, miercuri, sa admita apelul formulat de Alexandra Stan impotriva hotararii Judecatoriei Constanta, iar magistratii au desfiintat in parte sentinta apelata, stabilind majorarea cuantumului daunelor morale pe care a fost obligat sa le achite Marcel Prodan catre Alexandra Stan de la 10.000 de euro la 25.000 de euro. Instanta a mentinut celelalte dispozitii ale primei instante daca acestea nu contravin prezentei decizii. De asemenea, Marcel Prodan a mai fost obligat la plata sumei de 3.000 de lei cheltuieli de judecata catre Alexandra Stan si a sumei de 300 de lei reprezentand cheltuieli judiciare catre stat. Decizia Curtii de Apel Constanta este definitiva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.