Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impresarul lui Alexandru Maxim acuză: Iordanescu face lucruri ciudate

iordanescu

Lucian Marinescu, impresarul mijlocasului Alexandru Maxim, a declarat miercuri, la Pro Sport Live, ca este degradant modul în care staff-ul echipei nationalei s-a comportat fata de jucator. Componentul formatiei VfB Stuttgart a fost lasat în afara lotului pentru Campionatul European din Franta.

Lucian Marinescu a precizat ca, în acest moment, România nu are niciun jucator în lot despre care sa se poata spune ca este în forma maxima.

"Nu discut despre jucatorii mei, nu fac lobby jucatorilor mei. Sunt dezamagit de alegerea lotului, vorbesc din punctul de vedere al jucatorului meu. Consider o lipsa de respect modul în care s-au comportat în cazul lui. A stat 7 ore prin spitale, pentru ca într-un minut sa se dea decizia. Oricum, decizia era luata în privinta lui. Am simtit ca nu va avea prea multe sanse dupa neconvocarea pentru meciurile cu Spania si Lituania. 100% merita sa fie la EURO. Despre ce jucator de la nationala putem spune ca este într-o forma deosebita? A fost degradanta toata telenovela asta din presa ca merge X, merge Y. Ce putea sa-i explice Iordanescu, ce sa-i zica? Întrebati-l pe domnul Iordanescu daca are ceva cu el. Mi se pare ca face lucruri ciudate domnul Iordanescu, toate problemele astea care au fost si cu medicul nationalei... La Stuttgart au fost sase jucatori internationali care au stat pe banca, e un nivel foarte ridicat la Stuttgart. Sper ca România sa faca o figura frumoasa, dar e urât cum s-au comportat fata de Alex. Niciodata nu se va duce la EURO, nu se pune problema sa raspunda pozitiv invitatiilor Federatiei", a declarat Marinescu la Pro Sport Live, potrivit Mediafax.

Impresarul a vorbit si despre viitorul lui Maxim la Stuttgart: "Deocamdata el are înca un contract cu clubul, o sa vedem. Ei sunt în cautarea unui manager, vor sa faca un lot puternic pentru a reveni imediat în Bundesliga. Sunt oferte, dar sa vedem ce se va întâmpla, depinde de proiectul de la Stuttgart. El e foarte iubit acolo".

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat, marti, numele fotbalistilor care nu vor face parte din lotul României pentru Campionatul European. Alin Tosca, Adrian Ropotan, Andrei Ivan, Ioan Hora si Alexandru Maxim sunt cei cinci fotbalisti care nu vor fi în lotul României. Alexandru Maxim a pierdut duelul cu Alexandru Chipciu si Claudiu Keseru din pricina formei slabe prin care trece. Mijlocasul lui VfB Stuttgart a jucat foarte putin în Germania si a gresit la unul dintre golurile primite de România în amicalul cu Ucraina, pierdut de "tricolori" cu scorul de 3-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.