Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMPRESIONANT Regele și Regina Suediei și-au luat ADIO de la Regele Mihai: Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat / FOTO

Monarhii Suediei, Majestatea Sa Carl XVI Gustaf și Regina Silvia, au ajuns la București, la Palatul Regal! Cei doi și-au luat adio de la Regele Mihai, într-o scenă văzută în premieră. Astfel, alături de ei s-au ridicat și Principesa Margareta și Principele Radu.

După un scurt moment în fața sicriului, tot alaiul, inclusiv membrii Familiei Regale, a părăsit Sala Tronului, acolo unde e așezat Regelui Mihai. Ceea ce a urmat nu s-a înțeles. Principesa Margareta și Principele Radu, alături de oaspeții lor, au părăsit Sala Tronului. Au apărut în ceea ce părea să fie o scurtă prezentare a Palatului Regal, dar e foarte posibil ca Principesa să fi căutat o altă cale de ieșire din Palat.

Majestatea Sa Carl XVI Gustaf și Regina Silvia vor participa, mâine, la funeraliile Majestății Sale Regele Mihai I. Regele și Regina Suediei, împreună cu Ambasadoarea Suediei, Anneli Lindahl Kenny, vor participa la slujba de la Catedrala Patriarhală.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.