Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În absenţa curselor de Formula 1, un pilot a escaladat un munte din Finlanda

formula 1

Finlandezul Valtteri Bottas, pilotul echipei Mercedes, a escaladat un munte din ţara sa natală şi afirmă că se simte bine în izolarea impusă de pandemia de coronavirus, însă aşteaptă cu nerăbdare startul actualei ediţii a Campionatului Mondial de Formula 1, informează agenţia dpa.

Bottas a postat sâmbătă seara o poză cu el aflat pe vârful muntelui Saana, din nordul Finlandei, la o altitudine de 1.029 m, urmată duminică de un clip video adresat urmăritorilor săi de pe reţeaua Instagram.

"Sunt foarte bine", a spus Bottas, aflat într-o zonă acoperită de zăpadă. "Rămân la distanţă de toate fiinţele umane. Am reuşit să fac multe antrenamente bune. Seamănă cu un lung cantonament de pregătire care continuă de la pauza de iarnă", a precizat finlandezul.

"În calitate de pilot, abia aştept să revin la curse, dar trebuie să aşteptăm până când acest lucru se va putea face în siguranţă", a adăugat pilotul campioanei mondiale Mercedes.

Primele opt Mari Premii ale sezonului 2020 din Campionatul Mondial de Formula 1 au fost amânate sau anulate, iar echipele şi oficialii speră acum ca sezonul său poată debuta pe 14 iunie, în Canada.

Bottas, vicecampionul mondial din sezonul trecut, a mai spus că a petrecut ultimele două săptămâni în izolare, alături de partenera sa australiană Tiffany Cromwell, în nordul Finlandei, într-un "cantonament arctic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.