Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Ajunul Crăciunului, Adrian Năstase deplânge soarta lui Liviu Dragnea: Lipsă de interes umanitar din partea foștilor săi colegi de partid

nastase dragnea

Ăn Ajunul Crăciunului, fostul lider PSD Adrian Năstase afirmă că nu înțelege de ce Liviu Dragnea a fost abandonat total de foștii colegi de partid, în condițiile în care are mari probleme medicale.

„Liviu Dragnea a facut multe greseli in calitate de presedinte al PSD. Condamnarea lui pentru referendum si pentru cele doua salariate care lucrau si la partid poartă insă, fără indoială, amprenta unei executii politice. Motivele, probabil, atat interne cat si externe.

Rezultatul s-a realizat – scoaterea lui de pe scena politică.

Ceea ce nu inteleg este insă tratamentul său in penitenciar – lipsirea de dreptul de a munci, lipsirea de posibilitatea unui consult medical pentru problemele de sănătate, lipsa de transparentă in legătură cu infectarea sa cu covid-19, etc.

Si mai este un lucru pe care nu-l inteleg – lipsa de solidaritate si de interes umanitar pentru el din partea fostilor săi colegi de partid”, scrie Adrian Năstase pe blog.

Liviu Dragnea i-a spus iubitei sale, Irina Tănase, că urmează să fie mutat din Penitenciarul-Spital Jilava, unde se află internat pentru că s-a infectat cu noul coronavirus, la Ploiești sau Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.