Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Alpii austrieci a fost descoperit cadavrul unui bărbat care a murit acum 22 de ani

munti alpi

Cadavrul unui bărbat despre care se crede că a murit în 2001 a fost găsit în Alpii austrieci. Un rucsac care conținea bani, un card bancar și un permis de conducere a fost găsit în apropierea cadavrului, potrivit Sky News.

Rămășițele unui bărbat despre care se crede că a murit într-un accident pe un traseu montan în urmă cu 22 de ani, au fost găsite în Alpii austrieci, conform mediafax.

Poliția a anunțat că descoperirea a fost făcută de un ghid montan pe ghețarul Schlatenkees din Parcul Național Hohe Tauern, în provincia Tirolul de Est, aproape de granița cu Italia. Rămășițele au fost găsite la o altitudine de aproximativ 2.900 de metri, a adăugat poliția.

Ghidul a alertat poliția din orașul austriac Lienz înainte ca salvatorii să recupereze rămășițele cu ajutorul unui elicopter. În apropierea cadavrului, a fost găsit un rucsac care probabil a aparținut decedatului.

Anchetatorii cred că victima este un austriac care avea 37 de ani în momentul accidentului. Se pare că bărbatul a murit în 2001. Pentru confirmarea identității a fost comandată o analiză ADN.

În zonă au fost făcute și alte descoperiri asemănătoare. În 2011 a fost găsit scheletul unui localnic dispărut în 1957, iar anul acesta au fost recuperate rămășițele unui german dispărut în urmă cu 37 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.