Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În apărarea liderului suprem - Kremlinul amenință cu ruperea relațiilor dintre SUA și Rusia

rusia sua

Kremlinul a luat atitudine după ce un grup de senatori democrați a amenițat cu sancțiuni directe la adresa lui Vladimir Putin în cazul unui atac asupra Ucrainei, și avertizează că o asemenea măsură ar echivala cu ruperea relaţiilor dintre Rusia şi SUA, notează presa internațională.

„Sancţiunile împotriva unui şef de stat reprezintă o măsură care depăşeşte o limită, aceasta ar echivala cu o rupere a relaţiilor”, a denunţat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, care a subliniat că propunerea senatorilor democraţi americani „nu contribuie la stabilirea unei atmosfere constructive în cadrul discuţiilor” în curs de desfăşurare între Rusia şi Occident privind detensionarea situaţiei privind Ucraina.

Kremlinul consideră drept „extrem de negativ” pachetul de sancţiuni propus cu o zi în urmă de o serie de democraţi din Senatul SUA, apreciind că aceasta pare o încercare de a pune presiune asupra Moscovei, potrivit Reuters.

„Impunerea de sancţiuni împotriva unui şef de stat este o măsură scandaloasă”, a spus Peskov, avertizând că Rusia va răspunde numaidecât la un astfel de demers, potrivit TASS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.