Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Belarus se oprește internetul pentru a ascunde existența unui coridor prin care se deplasează trupele rusești

Serviciile de informații militare ucrainene au descoperit că cetățenilor belaruși li se dezactivează conexiunea la internet pentru a ascunde informații despre mișcările forțelor invadatoare rusești pe teritoriul belarus.

Pentru prima dată, la 1 aprilie au fost detectate restricții totale și parțiale ale accesului la internet pentru utilizatorii de comunicații mobile din Belarus. Regiuni întregi din Belarus au fost private de acces la internet în cursul lunii.  Direcția principală de informații notează că serviciile speciale au fost cele care au coordonat deconectarea utilizatorilor de la internet, potrivit cip.gov.ua.

"În acest fel, KGB-ul din Belarus și FSB-ul din Rusia încearcă să limiteze comunicarea cetățenilor și să împiedice diseminarea informațiilor pe rețelele de socializare despre mișcarea echipamentelor militare rusești pe teritoriul republicii", a conchis Direcția principală de informații, relatează news.yahoo.com.

Anomaliile la accesarea internetului în anumite districte din sudul și sud-estul Minskului indică prezența unui coridor de circulație a echipamentelor militare, așa cum confirmă datele din alte surse.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.