Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În București situația privind pandemia este DRAMATICĂ. Cîțu susține că vine cu soluții în fiecare zi și găsește vinovați peste tot

Guvernul Romaniei
Florin Citu

Campania de informare privind vaccianrea a fost peste tot, susține premierul Florin Cîțu, amintind de clipurile difuzate la TV și campanii făcute în mediul rural.

„Cred că este o problemă în România privind campaniile antivaccinare care sunt făcute de ani de zile și este greu să le demontezi în câteva luni de zile de campanie provaccinare. În același timp, vedem că există partide care susțin public această campanie antivaccinare. Nu am văzut la liderii USR, care sunt aliați cu cei de la AUR, să zică ceva că partenerii lor spun că nu se vaccinaează niciodată”, a declarat Florin Cîțu.

Vaccinare stagnează pentru moment, arată cifrele, însă premierul susține că vom face față pandemiei.

„Sistemul de sănătate va face față. E adevărat că nu a pornit cum trebuia. Valul 4 nu a fost pregătit cum trebuia, dar acum lucrurile merg mai bine. Vă spun că în situația de față avem un plan pentru a transforma mai multe spitale, în special în București, în spitale COVID. Sunt soluții. Sunt sigur că soluțiile vor veni de fiecare dată”, a spus Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.