Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În buza campaniei electorale, ANI lovește în plin: un primar și doi viceprimari, INCOMPATIBILI

lupa integritate

Trei aleşi locali din judeţele Cluj, Argeş şi Gorj au fost găsiţi în incompatibilitate de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citește și: SONDAJ CURS în București - Surprize în topul prezidențiabililor: Tăriceanu merge braț la braț cu Iohannis

Potrivit unui comunicat al ANI transmis AGERPRES, inspectorii de integritate au constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Ioan Neşelean, actual primar şi fost viceprimar al municipiului Gherla, judeţul Cluj, care, în perioada 15 octombrie 2013 - 2 iunie 2016, ar fi exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de membru (preşedinte) al Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Gherla. 

Starea de incompatibilitate a fost constatată şi în cazul lui Şerban Mărgărin Blidaru, viceprimar al municipiului Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, care, în perioada 24 iunie 2016 - 28 septembrie 2017, ar fi deţinut şi exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Şcolii de Muzică Câmpulung. 

În incompatibilitate a fost găsit şi Cristian Păunescu, viceprimar al oraşului Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, care, în perioada 25 octombrie 2012 - 3 august 2016, ar fi deţinut simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului "Mihai Viteazul" din localitate. 

Potrivit ANI, persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosar un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.