Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ce hal a ajuns să arate Borcea după scandalul cu iubitele / FOTO

borcea

În ce hal a a ajuns să arate Borcea după scandalul cu iubitele. Fostul şef al lui Dinamo a fost surprins la externarea din spital. Borcea s-a schimbat mult, semn ca scandalul dintre sotia sa si Valentina Pelinel l-a afectat.

Acesta a fost externat din spital si dus in Arestul Politiei Capitalei. Cristi Borcea s-a transformat mult de cand se afla dupa gratii, si, cu siguranta, scandalul in care este implicat dupa ce s-a aflat ca Valentina Pelinel ar fi insarcinata cu el, a contribuit la acest lucru. Fostul dinamovist s-a ingrasat mult si pare a fi un alt om. In momentul in care a fost urcat in duba, Cristi Borcea si-a ascuns catusele sub geaca si si-a tras sapca pe ochi.

Citeşte şi: SUA continuă condamnările la moarte: Prima execuție în 2016

El a incercat sa se ascunda de camerele de filmat. De mai bine de doi ani circula zvonuri conform carora Cristi Borcea ar avea o relatie extraconjugala cu Valentina Pelinel. Pe vremea aceea, ea era casatorita cu Cristian Boureanu, de care, insa, intre timp, a divortat. Tot adevarul a iesit insa la iveala zilele trecute, atunci cand Valentina Pelinel a marturisit ca este insarcinata in patru luni si ca va aduce pe lume un baietel, recunoscand voalat ca Borcea este tatal bebelusului. De atunci, tot felul de ipoteze au circulat in jurul acestei bombe, iar Alina Borcea si Valentina Pelinel au pornit un adevarat razboi, spun cei de la cancan.

Citeşte şi: Sute de oameni au ieşit în stradă peste Ocean: Cer dreptate pentru familia Bodnariu

Şi asta nu e tot. Administratia Penitenciarelor a demarat o ancheta dupa ultimul scandal in care e implicat Cristi Borcea, pentru a vedea daca fostul actionar Dinamo a incalcat traseul stabilit in permisiile de 5 zile primite in luna octombrie 2015. Daca se dovedeste ca afaceristul a mers si in alte locuri decat cele anuntate, cat timp va sta dupa gratii nu va mai avea voie sa primeasca permisie.

content-image

 

content-image

 

content-image

SURSA FOTO: libertatea.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.