Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ce stare au fost depistați în trafic doi brașoveni, sot și soție: Polițiștii le-au făcut pe loc dosare penale

Facebook
politist mai

Un cuplu de tineri din Braşov s-au ales cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, cei doi fiind depistaţi în trafic, la volan, de poliţişti, la diferenţă de câteva ore, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, potrivit Agerpres.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

"La data de 6 august, în jurul orelor 15,30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din municipiul Braşov, care a condus un autoturism (...), în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, pasager în autovehicul fiind şi soţia acestuia, în vârstă de 26 ani. Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. În consecinţă, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în corp a unor substanţe psihoactive. (...) La aceeaşi dată, în jurul orelor 19,40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 26 ani, care a condus un autoturism (...), ulterior aceasta fiind identificată ca soţia bărbatului în vârstă de 33 ani (...) Conducătoarea auto a refuzat testarea cu aparatul DrugTest, totodată, refuzând să fie condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice (...)", conform sursei citate.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

În cazul ambilor soţi s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, instrumentate sub coordonarea unităţii de parchet competente, a mai menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.