Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În coasta Rusiei - NATO va continua să acorde sprijine Georgiei

Operation World
Georgia

NATO va continua să furnizeze sprijin atât politic, cât şi practic Georgiei în contextul în care aceasta continuă să pună în practică reforme importante, a afirmat marţi, la Bruxelles, secretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană, într-o întrevedere cu ministrul de externe georgian David Zalkaliani, informează un comunicat al organizaţiei transatlantice potrivit Agerpres.

Mircea Geoană a mulţumit Georgiei pentru angajamentul constant faţă de securitatea euro-atlantică şi pentru contribuţia ei la misiunea NATO din Afganistan.

El a subliniat că, în pofida provocărilor implicate de criza medicală cauzată de COVID-19, NATO şi Georgia continuă să-şi extindă cooperarea şi a salutat eforturile Georgiei în combaterea pandemiei. În urma solicitării făcute în 3 aprilie de autorităţile georgiene pentru sprijin prin Centrul euro-atlantic de cooperare a răspunsului la dezastre, mai multe ţări membre NATO au furnizat asistenţă Georgiei.

În timpul vizitei la sediul NATO, David Zalkaliani a avut, de asemenea, o intervenţie în reuniunea Comisiei NATO-Georgia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.