Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În două unităţi de învăţământ gălățene cursurile se vor desfăşura online

sursa foto: Evenimentul Regional al Moldovei
scoala online

Două unităţi de învăţământ de stat din Galaţi sunt în scenariul roşu şi vor rămâne închise la 14 septembrie, potrivit news.ro.

Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, vor rămâne închise, fiind în scenariul roşu, grădiniţa cu program săptămânal nr. 32 din municipiul Galaţi unde personal din cadrul unităţii a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus, dar şi Şcoala gimnazială Constantin Păunescu din Tecuci, unde, de asemenea, o femeie din rândul personalului de îngrijire a fost depistată pozitivă, unitatea aflându-se acum în cele 14 zile de carantină.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Dincolo de cele două unităţi care vor rămâne închise, la Galaţi, 233 de şcoli şi grădiniţe vor începe activitatea pe scenariul verde, mai précis cu toţi elevii în bănci, dar cu respectarea distanţei de un minim un metru între bănci iar 149 sunt în scenariul galben, cu învăţământ hibrid.

Conform raportului CJSU Galaţi, 18 unităţi şcolare nu îndeplinesc condiţiile sanitare pentru a primi copiii la cursuri în timp ce 8 unităţi nu fac obiectul autorizării, fiind în process de reabilitare.

În învăţământul privat din Galaţi, 11 unităţi şcolare vor primi copiii în scenariul verde, 5 în scenariul galben, şi online şi în bănci şi tot 5 vor rămâne închise, iar profesorii vor preda exclusive online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.