Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înțepături și replici acide la audierea miniștrilor: 'Profesioniști din guvernul Ponta vor lucra în guvernul Orban'

audieri

Audierea miniștrilor propuși în guvernul Ludovic Orban a început marți dimineață în Parlament cu Ioan Marcel Boloș (fonduri UE). Membrii comisiei s-au lansat în replici acide.

  • Eugen Teodorovici a ridicat 'speta Barna'
  • Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a zis ca ministrul propus a fost declarat de ANI in repetate randuri ca fiind incompatibil / Ulterior, Bolos a spus ca a castigat procesul la ICCJ
  • Eugen Teodorovici a spus, spre amuzamentul salii, cand Dan Barna a facut referire la cum va arata Romania: `Mai bine fără tine'. Barna a zis ca Teodorovici este un `arhitect de anvergura mondiala'. `Aici sunt de acord cu tine', a zis pesedistul. Barna a mai zis ca spera ca transparenta guvernului in cazul proiectelor sale cu fonduri europene, documente care au stat la baza anchetei Rise Project `care a dovedit nimic', se va regasi si in cazul lui Eugen Teodorovici, Liviu Dragnea si Darius Valcov cu OUG 114.
  • Victor Ponta: Desi nu o sa votez pentru învestirea Guvernului Orban, azi votez pentru dl Bolos, am lucrat cu el, l-am numit secretar de stat. Faptul ca profesionisti din guvernul Ponta vor lucra in guvernul Orban e un lucru foarte bun, poate si dl teodorovici ajunge. (Bolos) sa ii roage pe colegii de la PNL si USR sa ne cerceteze ca am prabusit amandoi o autostrada.
  • Ponta si Teodorovici au anuntat ca vor vota pentru Boloș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.