Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În fieful lui Marcel Ciolacu, PSD a zdrobit toate partidele (rezultate parțiale)

sondaj

Constantin Toma îşi adjudecă detaşat încă un mandat de patru ani la Primăria Buzău, potrivit rezultatelor provizorii centralizate de BEC, el obţinând 78% din voturi. La Buzău au votat 38.878 de alergători , reprezentând 35.68% din total.

Pe primul loc, la mare distanţă de următorul competitor se află actualul primar Constantin Toma (PSD), cu 78% din voturi (29.717).

Pe locul all doilea, cu 2.808 voturi, reprezentând 7.4%, se află candidatul PNL Adrian Zoican.

În ceea ce priveşte candidaţii susţinuţi de PMP, ALDE, PRO România, ADER sau RE:Start România, aceştia au obţinut între 140 şi 1.700 de voturi adică cel mult 4,5 procente.

În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul Local municipal, Constantin Toma va avea o majoritate calificată în următorii patru ani, dat fiind că a obţinut aproximativ 61% din sufragii, conform numărătorii paralele a PSD. Totodată în Consiliul Local Municipal Buzău vor mai intra PNL, care a obţinut aproximativ 13,8%, şi Alianţa USR-PLUS, care a obţinut 7%.

Constantin Toma şi-a anunţat victoria, duminică seară în jurul orei 23.00, după sosirea primelor informaţii care indicau un scor uriaş în favoarea sa şi a primit din partea subalternilor de la organizaţia municipală a PSD Buzău un buchet de trandafiri.

„Se prefigurează un scor zdrobitor. Mulţumesc buzoienilor pentru că fără ei nu aveam nici o şansă. Fără ideile lor, fără sfaturile lor, fără motivare lor nu puteam realiza nimic. Este un rezultat uimitor, s-a muncit foarte mult uneori riscându-mi şi sănătatea şi libertatea. Vom avea majoritatea şi în CLM împreună cu aceşti tineri pe care i-am cooptat, obţinem un prim rezultat bun şi vor veni patru ani istorici în care Buzăul va reuşi să facă un pas mare pentru a deveni unul dintre cele mai competitive oraşe din România”, a spus primarul Constantin Toma.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.