Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În goana după voturi - Viktor Orban vrea să-i cucerească pe pensionari și bugetari înaintea alegerilor locale. Ce decizie a luat premierul Ungariei

washingtonpost.com
Viktor Orban

Până la finele lunii septembrie pensionarii din Ungaria vor primi în poştă vouchere pentru plata utilităţilor, cu două săptămâni înainte de alegerile locale la care premierul Viktor Orban vrea să evite un avans al partidelor de opoziţie, transmite Bloomberg, conform agerpres.ro.

Guvernul de la Budapesta va da pensionarilor 9.000 de forinţi (30 de dolari) pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi plătească facturile la gaze naturale şi electricitate, a declarat vineri Gergely Gulyas, şeful de cabinet al lui Viktor Orban, la finalul unei reuniuni a Cabinetului de la Budapesta, cu o zi înainte de  debutul campaniei electorale.

O lună de la dispariția Alexandrei, Cumpănașu s-a dezlănțuit la adresa clasei politice: 'Mi-e scârbă de jocurile voastre securisto-electorale'

De asemenea, angajaţii din sectorul public care au o vechime în muncă de cel puţin trei luni vor beneficia de un bonus extraordinar de 54.000 de forinţi.

Gergely Gulyas a respins ideea că aceste ajutoare au legătură cu alegerile locale din data de 13 octombrie, declarând că Guvernul de la Budapesta vrea să împartă cu populaţia fructele celui mai rapid ritm de creştere economică din Uniunea Europeană.

Partidele de opoziţie vor să îşi unească forţele la alegerile locale, în ideea de a pune capăt fragmentării care a ajutat partidul Fidesz să câştige şapte alegeri parlamentare, municipale şi europene în ultimul deceniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.