Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Gorj, o mamă și doi bărbați au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce ar fi introdus-o cu forţa într-un autoturism pe fiica acesteia

O femeie în vârstă de 43 de ani şi doi bărbaţi de 37, respectiv 27 de ani au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce ar fi introdus-o cu forţa într-un autoturism pe fiica acesteia şi ar fi dus-o la locuinţa concubinului mamei, însă fără a o agresa, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, conform Agerpres.

Acesta a precizat că poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Roşia de Amaradia au fost sesizaţi de o tânără de 22 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, cu privire la faptul că în data de 18 februarie, în timp ce se deplasa pe raza comunei, ar fi fost abordată de mama sa, însoţită de doi bărbaţi, din comuna Hurezani, şi introdusă cu forţa într-un autoturism.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânăra a fost transportată cu autoturismul pe raza comunei Hurezani, la locuinţa concubinului mamei sale, iar aceasta ar fi fost lipsită de libertate, fără a fi agresată fizic, verbal sau sexual. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal. În continuarea cercetărilor efectuate, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de femeie şi cei doi bărbaţi, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a mai spus Victor Ţuhaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.