Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Italia nu e ca în Olanda - O româncă a câștigat concursul Miss Adriatica Ortona (FOTO)

F. P.

O româncă a câștigat titlul de Miss Adriatica: studenta Angelina Andreiana are origini românești, dar locuiește de mult în Abruzzo. A câștigat calificarea pentru finala națională.

Tânăra studentă cu pasiune pentru modă Angelina Andreiana, aleasă Miss Adriatico pe sugestiva promenadă de est a Ortonei în fața multor spectatori și la finalul unui spectacol incitant, are origini românești, dar acum este rezidentă în Abruzzo. Ea va merge în finala națională de la începutul lunii septembrie, conform anunțului făcut de către organizatorul evenimentului Domenico dell’Orefice și de către modelul Barbara Di Marco.

Aproximativ douăzeci de fete au defilat în fața unui juriu special, mai întâi într-o variantă de modă, apoi în bikini și în final în tricou olimpic „Cofetăria Falcone”, uniforma oficială a celei de-a 47-a ediții a singurului concurs de frumusețe sponsorizat de Regiunea Abruzzo, potrivit Chieti Today și Gazeta Românească.

Spectacolul a fost prezentat de fosta campioană italiană la patinaj Stella Cantelli și a văzut interludiile artistice îngrijite de dansatoarele din buric ale școlii „Vento D’Oriente”, și de compozitorii Maurizio Tocco, Anna Rosini și Ilenia By Marino.

„Nu mă așteptam la atât de mulți oameni într-o seară în timpul săptămânii – a comentat Domenico Dell’Orefice la final – pentru un spectacol interesant pe care îl vom repeta în viitor. Fetele au echilibru și merită succesul pe care îl au pentru un eveniment istoric binecunoscut”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.