Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În județul Brașov sunt active șase focare și zece microfocare de Covid

bay939.com.au
coronavirus covid-19

În județul Brașov sunt active șase focare și zece microfocare de Covid. Trei dintre focare sunt active în cadrul unor unități medicale, potrivit unui comunicat remis vineri de Prefectura Brașov, potrivit Mediafax.

Conform Prefecturii Brașov, cele șase focare sunt înregistrate la Secția Neurologie (pavilionul Astra) a Spitalului Clinic Județean de Urgență, la un centrul de plasament din Făgăraș, la Secția Interne I (pavilion Mârzescu) a Spitalului Clinic Județean de Urgență, la un centru rezidențial pentru persoane vârstnice din Făgăraș, la Lotul național de judo (tineret și seniori) și în secția cronici Zărnești a Spitalului de Pshiatrie și Neurologie.

Cele 10 microfocare sunt înregistrate la trei firme private din Brașov, una din orașul Victoria, la o casă de tip familial din Ghimbav, la Secția Chirurgie I (pavilionul central) a Spitalului Clinic Județean de Urgență, la Secția Cardiologie II (pavilionul Astra) a Spitalului Clinic Județean de Urgență, la un centru de plasament din Ghimbav, la o casă de tip familial din Săcele și la Secția Hematologie (pavilion Mârzescu) a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Potrivit statisticilor Grupului de Comunicare Strategică, în Brașov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 78 de noi cazuri de Covid, iar numărul total al pacienților diagnosticați de la începutul epidemiei este de 6200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.