Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În lacrimi la conferința de presă: episod delicat pentru Amanda Anisimova după eliminarea de la Australian Open

Amanda Anisimova

Un reporter a provocat un moment delicat după ce a întrebat-o pe tenismena Amanda Anisimova despre despre moartea tatălui său, care i-a fost și antrenor. Amanda Anisimova, în prezent clasată pe locul 24 mondial, a impresionat la Roland Garros 2019, când a ajuns până în semifinale, eliminând-o în sferturile de finală pe Simona Halep.

Amanda Anisimova (24 WTA), tenismena din SUA de origine rusă, a fost eliminată în primul tur de la Australian Open, marți, iar sportiva de 18 ani a izbucnit în lacrimi când a fost întrebată de un jurnalist despre moartea tatălui său, care i-a fost și antrenor.

Konstantin Anisimov, tatăl și antrenorul sportivei de 18 ani, a decedat în august 2019, în urma unui infarct. Un jurnalist prezent la conferința de presă a întrebat-o pe Amanda dacă se simte în continuare afectată de evenimentul trist petrecut în viața sa, fapt care a deranjat-o, ea izbucnind în lacrimi, relatează Daily Mail.

"Chiar trebuie să vorbim despre asta atât de repede după un meci? Este în continuare dificil, dar am fost încântată să joc la Australian Open, e turneul meu favorit de Mare Șlem, am amintiri frumoase de aici", a spus Anisimova.

Printre cei care au sărit în apărarea tinerei sportive s-a numărat și tenismenul australian Nick Kyrgios, care a scris pe Twitter: "Asta mă deranjează foarte tare! Aveți inimă, vă rog. Nu este corect. Ține capul sus, Amanda!".

De asemenea, alți jurnaliști ar fi solicitat ca persoana respectivă să fie interzisă de la conferințele de presă ulterioare, motivând că jurnalistul a adresat o întrebare mult prea intimă unei fete de doar 18 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.