Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În lipsa unui ambasador, funcţionarii Ambasadei SUA fac turul ministerelor: Însărcinatul cu afaceri, discuţii la MApN

romania sua

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, l-a primit, vineri, pe David Muniz, la preluarea funcţiei de însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti.

"Cei doi oficiali au avut o discuţie punctuală cu privire la stadiul cooperării bilaterale, precum şi la perspectivele de dezvoltare în contextul semnării în cursul lunii octombrie 2020 a Foii de parcurs dedicată cooperării în domeniul apărării pentru perioada 2020-2030. Totodată, întrevederea a reprezentat o bună oportunitate pentru abordarea aspectelor privind provocările actuale ale mediului de securitate, cu accent asupra celor din zona Mării Negre. Nu în ultimul rând, discuţiile au vizat aspecte curente de pe agenda aliată, în contextul reuniunii ministeriale a NATO care a avut loc pe 17 şi 18 februarie", se arată într-un comunicat al MApN.

Ministrul Ciucă a subliniat importanţa Parteneriatului Strategic între România şi SUA şi susţinerea autorităţilor române în direcţia dezvoltării acestuia, precum şi a consolidării cooperării în cadrul NATO şi a altor organizaţii internaţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.