Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin război politic, Forța Națională și-a sfințit sediul

sfintire sediu Forta

În timp ce apele politicii românești sunt tot mai tulburate, partidul Forța Națională a invitat un preot călugăr să sfințească sediul formațiunii din B-dul Nicolae Bălescu nr. 17-19 din Capitală. La slujba de sfințire a sediului au participat aproape toți membrii din conducerea partidului.

”Avem nevoie de ajutorul Celui de Sus în aceste vremuri în care valorile românești sunt puse la index, iar singurul far călăuzitor care nu te duce niciodată pe căi greșite este credința în Dumnezeu. În perioade tulburi, cum este și cea pe care o traversăm acum, avem nevoie chiar de mai multă credință și de rugăciune decât în vremurile liniștite. Tocmai de aceea astăzi am avut bucuria să avem un preot călugăr în mijlocul nostru la sediul Forței Naționale care să ne sfințească locul în care muncim și care să spună o rugăciune pentru noi toți și pentru neamul românesc atât de încercat. Noi cei de la Forța Națională credem în valoarea credinței și a rugăciunii și nu ascundem acest lucru”, a declarat pentru știripesurse purtătorul de cuvânt al Forței Naționale, Clement Sava, care este și teolog ca educație.

Forța Națională este singurul partid din România afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertăților care întrunește toate partidele patriotice din Europa, iar doctrina sa este una național-creștină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.