Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin SCANDAL Caracal, România e din nou oripilată - Un bărbat din Cluj a VIOLAT două fete de 8 și 10 ani. O a III-a fetiță a scăpat

romanialibera.ro
viol baietel

Un bărbat de 35 de ani din comuna clujeană Mănăstireni a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală, după ce ar fi violat două fete, fiicele concubinei sale, și ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora, în vârstă de 12 ani, a iubitei lui, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, polițiștii au fost sesizați despre agresiunile sexuale comise asupra unor fete minore în localitatea Mănăstireni și au început cercetările. Polițiștii susțin că bărbatul ar fi violat cele două fete minore și ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, în vârstă de 12 ani.

Citește și: ALERTĂ la Caracal - Anchetatorii au chemat de URGENȚĂ legiștii

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore - fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Potrivit aceleiași surse, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.