Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În pline PROTESTE ale polițiștilor, Sindicatul Europol anunţă o 'întâlnire de lucru' cu Lucian Bode

stiri.botosani.ro
Protest, Botoșani, polițiști

Sindicaliştii din Sindicatul Europol anunţă că au fost invitaţi la o ” întâlnire de lucru” cu conducerea Ministerului de Interne. Şedinţa ar urma să aibă loc joi. Între timp, protestele poliţiştilor continuă, anunță news.ro.

”Tocmai am primit invitaţia de a participa la o «întâlnire de lucru» cu conducerea M.A.I. pentru data de 14.01.2021. Chiar dacă nu se vorbeşte despre subiectul întâlnirii, pe surse, am aflat că se fac diverse simulări pentru aplicarea Legii salarizării. De noi depinde să îi facem să conştientizeze rolul şi importanţa muncii noastre”, au anunţat, marţi, Sindicaliştii Europol.

Între timp, sindicaliştii protestează acordând doar avertismente.

”Keep calm şi aplică AVERTISMENT! Protestele continuă!!!”, au mai scris pe Facebook sindicaliştii.

Citește și: Guvernul Cîțu introduce 'taxa pe ambalaj': La cumpărături vei achita câte 50 de bani în plus pentru fiecare sticlă sau doză cu bere, apă, suc .

Începând din 11 ianuarie, poliţiştii din întreaga ţară, conform calendarului de proteste asumat de către Sindicatul Europol, au aplicat ”in corpore” sancţiunea AVERTISMENTULUI verbal sau scris conform prevederilor art. 7 alin.(1) din OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, ca reacţie la măsurile de austeritate adoptate de Guvern prin care poliţiştilor le-au fost îngheţate drepturile salariale aferente anului 2021, fiind propusă inclusiv neindexarea cu rata medie anuală a inflaţiei a pensiilor militare de stat.

”Din 18 ianuarie, refuzăm orele suplimentare, permanenţa, iar activităţile specifice pandemiei, pe care nu le avem ca atribuţii în fişa postului nu le mai îndeplinim. Din 25 ianuarie, intervenim doar la 112”, este calendarul de proteste asumat de Sindicatul Europol.

Sindicaliştii Publisind vor picheta, miercuri, sediul Ministerului Muncii, dar şi câteva prefecturi din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.