Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În sfârșit, Dacian Cioloș recunoaște: De ce l-a demis pe Marius Bostan

Bostan

Premierul Dacian Cioloş a declarat miercuri că a decis schimbarea ministrului Comunicaţiilor, Marius Bostan, după o discuţie în care acesta l-a anunţat că are proiecte personale care ar fi fost incompatibile cu funcţia de ministru.

"La Comunicaţii, ca să vă spun sincer, decizia a fost luată în primul rând în urma unei discuţii cu domnul ministru care mi-a spus că are proiecte personale pe care o să le anunţe dânsul în perioada următoare, care oricum ar fi fost incompatibile cu funcţia de ministru şi atunci am decis să profit de acest pachet de remaniere, de schimbare şi să fac această schimbare acum, să nu mai întârzii. Sigur, dincolo de unele declaraţii nefericite, cred că în felul acesta, nemaifiind ministru, nemaifiind membru al Guvernului, să poată să îşi explice punctele de vedere personale, pe care poate să şi le asume în felul acesta direct", a spus premierul la TVR1.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat marţi schimbarea din funcţie a ministrului Comunicaţiilor Marius Bostan, precizând că postul de ministru interimar va fi preluat de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache.

Citește și: Fotografia care a rupt internetul: Nu o să ghicești niciodată ce e / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.