Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Surinam, orice e posibil: Vicepreședintele țării a debutat la 60 de ani în fotbalul profesionist, direct căpitan - VIDEO

Ronnie Brunswijk

Actualul vicepreşedinte al Surinamului, Ronnie Brunswijk, în vârstă de 60 de ani, a evoluat marţi într-un meci din optimile de finală ale Ligii CONCACAF la fotbal, pentru Inter Moengotapoe, echipă aflată în proprietatea sa, împotriva formaţiei CD Olimpia din Honduras, informează AFP.

Purtând tricoul cu numărul 61 (anul naşterii sale este 1961) şi banderola de căpitan, Brunswijk a rămas pe teren timp de 54 de minute în acest joc pierdut fără drept de apel pe teren propriu de echipa sa, cu scorul de 0-6, în faţa hondurienilor.

Ronnie Brunswijk a jucat în atac alături de Damian Brunswijk, numărul 10 şi membru al familiei sale. Vicepreşedintele surinamez dispută în mod regulat meciuri ale echipei sale.

Fost militar, Ronnie Brunswijk a devenit şeful rebeliunii împotriva dictatorului Desi Bouterse, în anii 1980.

Bogat om de afaceri, el a fost condamnat în lipsă la 8 ani de închisoare pentru trafic de droguri de justiţia olandeză, în 1999, şi la 10 ani de închisoare de justiţia franceză, însă Surinamul nu îşi extrădează rezidenţii.

"Ronnie Brunswijk (vicepreşedintele Surinamului şi preşedintele lui Inter Moengotapoe) devine cel mai vârstnic jucător (60 de ani şi 198 de zile) care a disputat un meci internaţional la nivel de club", a afirmat pe Twitter celebrul comentator sportiv "MisterChip".

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.