Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce premierul anunță că trebuie să strângem cureaua, Aeroporturi București mărește organigrama cu noi poziții de directori și șefi de serviciu (DOCUMENT)

facebook.com
CNAB aeroport

După nebunia de la ROMATSA unde un politruc a fost pus în locul unui profesionist cu peste 30 de ani de experiență, o nouă lovitură are loc la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB). În plină criză, când premierul Ludovic Orban și președintele ne spun non-stop la televizor că vremurile sunt grele și va trebui să strângem cureaua, ORGANIGRAMA de la CNAB se mărește considerabil. Culmea e că în Nota de fundamentare se spune că tocmai COVID-19 este unul din marile motive pentru care noua Organigramă s-a burdușit cu noi șefi și șefuleți.

Dacă companiile private sunt la un pas să închidă, la stat lucrurile sunt exact invers. Deși cu un flux din ce în ce mai mic de pasageri și deci nu s-ar justifica deloc o asemenea măsură exact în mijlocul crizei determinată de eforturile de stopare a extinderii epidemiei de COVID-19, este înființat un nou post de director și 7 de șefi serviciu. Prin urmare numărul directorilor crește de la 11 la 12 și cel al șefilor de serviciu de la 75 la 82.

Totul în condițiile în care și așa în folclorul politico-urban se știe de mult timp că CNAB e parcarea tuturor pilelor politice și nu numai.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă documentele:

VECHEA ORGANIGRAMĂ A CNAB

NOUA ORGANIGRAMĂ A CNAB

JUSTIFICAREA

content-image

content-image



ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.