Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Tulcea au apărut 160 de cazuri de autoizolare de miercuri spre joi, iar acum 414 persoane izolate la domiciliu

facebook.com
izolare coronavirus

Un număr de 414 persoane sunt joi izolate la domiciliu, în judeţul Tulcea, cu peste 160 mai multe comparativ cu ziua trecută, iar numărul celor carantinate este de 22, cu un caz în plus faţă de miercuri, a informat Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

Tulcea este unul dintre judeţele ţării unde nu a fost confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus.

"La nivelul judeţului Tulcea, la data de 19.03.2020, sunt înregistrate 414 persoane aflate în autoizolare la domiciliu din care 135 în municipiul Tulcea, în creştere faţă de ziua precedentă. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 22 persoane", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Instituţia prefectului - Judeţul Tulcea.

Conform sursei citate, începând cu 13 martie, de la 26 de persoane s-au recoltat probe biologice în vederea testării Covid 19, iar rezultatele pentru 21 dintre aceste persoane au fost negative.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU

"Facem precizarea că ultimele două rezultate negative sunt ale persoanelor cărora li s-au prelevat săptămâna aceasta probe biologice după ce au fost aduse la Spitalul Judeţean cu izoleta: un tânăr de 30 de ani revenit din Norvegia şi o tânără de 19 ani revenită din Germania", se menţionează în comunicat.

În urma verificărilor efectuate privind respectarea restricţiilor impuse, nu s-a constatat nicio încălcare a normelor.

"În ceea ce priveşte bilanţul acţiunilor de monitorizare şi control privind respectarea condiţiilor de autoizolare în conformitate cu legislaţia în vigoare, acţiuni efectuate de reprezentanţii D.S.P., I.P.J şi I.J.J, până în prezent s-au efectuat în total 925 controale din care 192 în data de 18 martie 2020. În urma efectuării acestor controale a reieşit faptul că toate persoanele controlate au respectat condiţiile impuse de lege", potrivit Instituţiei Prefectului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.