Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 2.358 de solicitări şi au constatat 709 infracţiuni - Au fost reţinute 632 de permise de conducere

Politia Rutiera
politia amenzi

Poliţia Română anunţă marţi că în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 2.358 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 709 infracţiuni. Poliţiştii rutieri au constatat 106 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind reţinute 632 de permise de conducere, dintre care 73 pentru alcool, 210 pentru viteză şi 10 pentru droguri. De asemenea, au fost retrase 233 de certificate de înmatriculare, potrivit news.ro.

”În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 2.358 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 709 infracţiuni. La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 297 de acţiuni. Au intervenit la 2.358 de evenimente, dintre care 1.953 au fost sesizate de cetăţeni prin 112”, se arată în comunicatul Poliţiei.

De asemenea, au fost depistate 13 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar, în cauzele instrumentate, au fost dispuse 30 de măsuri preventive. Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 7.923 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.797.665 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 106 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost reţinute 632 de permise de conducere, dintre care 73 pentru alcool, 210 pentru viteză şi 10 pentru droguri. Au fost retrase 233 de certificate de înmatriculare.

”Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune”,se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.