Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalt magistrat, dezvăluiri EXPLOZIVE din sistem: 'Când vrea cineva să se termine, se termină'

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Mihai Gâdea a difuzat, în emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu acordat de fostul membru CSM Maria Huza, jurnalistului Mihaela Andrei, în care vorbește despre drama prin care a trecut, doar pentru a fi scoasă din magistratură.

”M-au umilit la trei instanțe. Tribunal, Judecătorie și Curtea de Apel. Asta a fost soarta mea”, își începe povestea Maria Huza, fost membru CSM care a intrat în vizorul Monicăi Macovei, după ce i s-a opus, și a fost scoasă din magistratură și târâtă prin trei instanțe, pentru ca, în final să fie achitată. ”Nu mai contează nimic! Când vrea cineva să se termine, se termină!”, a subliniat fostul magistrat.

Traian Băsescu pune tunurile pe Guvern: 'S-a mers prea departe cu servirea clientelei politice'

”Scandalul cu doamna Macovei a început în momentul în care, la a doua ședință după constituirea CSM a vrut să schimbe legile. Și am spus de ce să schimbați legile? Pentru că noi am lucrat la ele un an de zile cu experti de la UE. Vreți să schimbați oamenii? Asta v-ați propus? Și mi-a facut figura. E prea tarziu acum. A trebuit să mă pensionez pentru că oricum eram suspendată când s-a pus în mișcare acțiunea penală. Îmi pare rău că am fost mințită de această eroare umană care se numește Monica Macovei. (...) Știu că am fost distrusă de această ființă”, a spus fostul magistrat.

”A trimis televiziunea acasă la părinții mei care, săracii, nu aveau voie să aibă o casă după 60 de ani de căsătorie. Întrebau vecinii: vine pe acasă fiica lor? Le aduce pachete? Ce le aduce? (...) Au mers la intimidare și au vrut să creeze atmosferă. Au intenționat să fiu condamnată de opinia publică înainte să fiu judecată”, a mai spus Maria Huza.

Klaus Iohannis în fața unui moment CRUCIAL în SUA, la întâlnirea cu Donald Trump

Întrebată dacă vrea să se întoarcă în instanță și să tragă la răspundere pe cei responsabili de situația în care se află, Maria Huza a răspuns categoric: „Îmi e lehamite. Nu am mai vrut, deși toată lumea mi-a spus că trebuie neapărat să fac ceva. Nu am vrut niciun moment să mă mai întorc în magistratură. Am spus și atunci. Atâta timp cât noi suntem la dispoziția procurorilor, eu nu mă mai întorc în magistratură. Niciodată! Nu aveam ce face. Orice argument de-al meu era călcat în picioare. Nu aveam nicio putere”.

”Am avut o perioadă îngrozitoare pe care vreau să o uit. Regretul meu e că o asemenea creatură a putut să-mi distrugă cariera. Eu am învățat, nu am fost de bani gata. Am învățat. Am dat 25 deoparte ca să intru eu la facultate”, a mai spus Maria Huza.

”Când voia să scape de cineva, începea cu presa. Păi, cine a scris despre mine? Robert Turcescu! Care el luase casă chiar în condiții total neclare de la ANL. Cea mai bună anchetă făcută de el s-a dovedit a fi un fiasco”, a precizat Maria Huza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.