Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalt oficial din Rusia: NATO planifică acțiunile Ucrainei. Ne amenință cu arsenalul lor nuclear

nato rusia cioburi

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, consideră că, în Ucraina, întreg blocul NATO luptă împotriva Federației Ruse, care aprovizionează Kievul cu arme, informații, antrenează forţele armate și ajută la planificarea operațiunilor.

''Blocul NATO luptă împotriva noastră, ai cărui membri furnizează regimului de la Kiev arme grele, muniție, informații, oferă pregătire specialiștilor militari'', a susţinut Patruşev, miercuri în cadrul unei conferințe pe probleme de securitate, care a fost organizată în Crimeea, informează Rador.

Potrivit acestuia, membrii NATO participă la planificarea operațiunilor militare şi șantajează cu folosirea armelor de distrugere în masă. Drept urmare, rezolvarea sarcinilor de denazificare, demilitarizare a Ucrainei este una dintre condițiile necesare pentru neutralizarea amenințărilor la adresa securității poporului și a oamenilor noştri din teritoriile eliberate, precum și pentru protejarea suveranității și integrității teritoriale a Federației Ruse, a spus secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

În plus, Patruşev a acuzat Statele Unite, Marea Britanie și alte țări occidentale că încearcă să prelungească luptele armate din Ucraina, precum și să le transfere pe teritoriul Rusiei. Acest subiect (securitatea în Crimeea - nota IF) capătă o importanță deosebită în legătură cu desfășurarea unei operațiuni militare speciale (ruse, n.r.) pe teritoriul Ucrainei și cu tendința Statelor Unite, Marii Britanii și a sateliților lor occidentali de a prelungi operațiunile militare, de a le transfera pe teritoriul nostru, a adăugat el.

În plus, în opinia sa, nerecunoașterea rezultatelor referendumurilor din regiunile din Donbas, din Zaporijjia și Herson, denotă faptul că Occidentul a uitat ce este democrația. "Chiar înainte de începerea referendumurilor, oficialii din SUA, Anglia și UE au declarat că nu vor recunoşte rezultatele. Se pare că au uitat cum arată un plebiscit democratic normal", a spus Patruşev. ''De exemplu, în Statele Unite, milioane de cetăţeni apți sunt lipsiți de dreptul de a participa la alegeri sub diverse pretexte. Regulile de strângere și numărare a voturilor sunt ajustate, în funcție de situația politică. Ce fel de democrație este aceasta? Este o pură ficțiune'', a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.