Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalt oficial rus: Scenariul ideal pentru NATO este un conflict nesfârșit în Ucraina

vestidinrusia.ro
Nikolai Patruşev

Ucraina, dacă ar fi rămas o țară independentă, și nu controlată din exterior, „ar fi alungat de mult toate spiritele rele naziste de pe pământul său”, a spus marți secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, citat de agenția de presă TASS.

„Dacă Ucraina ar fi rămas independentă și nu ar fi condusă de actualul regim marionetă obsedat de ideea aderării la NATO și UE, atunci ar fi alungat cu mult timp în urmă toate spiritele rele naziste de pe pământul său”, a spus el.

Potrivit lui Patrușev, „conducerea efectivă a autorităților de la Kiev de către NATO a condus la scenariul catastrofal”. Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse și-a exprimat încrederea că „scenariul ideal pentru întreaga Alianță Nord-Atlantică condusă de Statele Unite este un conflict care mocnește la nesfârșit în această țară”.

"Occidentul are nevoie de Ucraina ca contrabalansare pentru Rusia, precum și ca teren de încercare pentru eliminarea armelor învechite. Încălzind ostilitățile, Statele Unite pompează bani în complexul său militar-industrial”, a spus Patrușev.

El a spus despre recentele împușcături din America: „Aș dori să-i întreb pe americani care este diferența dintre un neo-nazist care împușcă oameni într-un supermarket și militanții Azov, care au umilit și au distrus populația civilă din Donbas în fiecare zi, an de an”.

Toate sarcinile stabilite de președintele rus Vladimir Putin pentru a proteja Donbasul vor fi îndeplinite, a adăugat Patrușev. „Toate obiectivele stabilite de Președintele Rusiei vor fi îndeplinite. Nu se poate altfel, deoarece adevărul, inclusiv adevărul istoric, este de partea noastră", a răspuns el la întrebarea cum evaluează șansele operațiunii speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.