Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă 30 de turiști blocați pe munte, printre care și 12 minori: ISU intervine în forță la Păltiniș

opiniatimisoarei.ro
viscol-sosea

O intervenție pentru evacuarea unui grup de 30 de persoane, blocat într-o unitate turistică din Păltiniș, se desfășoară duminică seara. Printre cei blocați din cauza zăpezii și a viscolului sunt și 12 copii, informează Mediafax.

Pompierii militari de la ISU Sibiu au fost trimiși la unitatea turistică aflată la ieșirea din Păltiniș către Șanta. Potrivit primele informații grupul de turiști este format din 30 de persoane,18 adulți și 12 copii ISU anunță că „la fața locului intervin o autospecială de primă intervenție cu șenilată, o autospecială de transport persoane și victime multiple, un microbuz de transport persoane, un echipaj SMURD și autospeciala de primă intervenție și comandă a grupei operative.” De asemenea, la misiune participă jandarmii montani și salvamontiștii.

Drumuri blocate

Persoanele sunt evacuate deoarece drumurile spre unitățile turistice din zonă au fost blocate ca urmare a ninsorii și a viscolului. Traficul rutier pe DJ 106A Sibiu- Păltiniș s-a reluat duminică, începând cu ora 12:00, pe sensul de mers Păltiniș - Sibiu și începând cu ora 13:30, pe sensul de mers Sibiu - Păltiniș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.